Primăria Independenţa | Din 6 septembrie începe distribuirea pachetelor alimentare şi de igienă pentru persoanele cu handicap grav şi accentuat

Primăria Independenţa | Din 6 septembrie începe distribuirea pachetelor alimentare şi de igienă pentru persoanele cu handicap grav şi accentuat

Primăria Comunei Independenţa anunţă că începând de luni, 6 septembrie începe distribuirea pachetelor alimentare şi de igienă pentru persoanele cu handicap grav şi accentuat, în cadrul Programul Operațional Ajutorarea Persoanelor Defavorizate din Fondul de Ajutor European.

„În vederea implementării Programului Operaţional Ajutorarea Persoanelor Defavorizate din Fondul de Ajutor European, derulat de Ministerul Investiţiilor şi Proiectelor Europene, începând cu data de 6 septembrie 2021 se vor distribui pachete de igienă şi pachete alimentare pentru următoarele categorii de destinatari finali:

- Persoanele cu handicap grav şi accentuat

Ridicarea pachetelor cu produse alimentare şi de igienă se va face în baza prezentării actului de identitate şi a certificatului / deciziei de încadrare în grad de handicap.

Locaţia: Căminul cultural Independenţa. Persoană de contact: Păun Florica”., se arată în mesajul postat pe pagina de Facebook a Primăriei comunei Independenţa.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.