Primăria Independenţa | Anunţ de Mediu

Primăria Independenţa | Anunţ de Mediu

COMUNA INDEPENDENŢA, cu sediul în jud. Călăraşi, com. Independenţa, sat Independenţa str. Unirii, nr. 42, în calitate de titular al planului „REACTUALIZARE PLAN URBANISTIC GENERAL (P.U.G.) ŞI REGULAMENT LOCAL DE URBANISM (R.L.U.)„ amplasat în jud. Călăraşi, com. Independenţa, satele Independenţa, Potcoava, Vişini, aduce la cunostinţa autorităţilor consultate pe durata procedurii de realizare a evaluării de mediu, cât şi a publicului interesat de potenţialele efecte semnificative asupra mediului ale implementării planului menţionat, luarea de către Agenţia pentru Protecţia Mediului Călăraşi a deciziei de emitere a avizului de mediu necesar adoptării acestui plan.

Factorii interesaţi, îndeosebi publicul pot consulta informaţiile de mai jos, pe pagina de internet a Agenţiei pentru Protectia Mediului Călăraşi www.apmcl.anpm.ro sau la sediul acesteia, din mun. Călăraşi, Şos. Chiciului, nr.2, jud. Călăraşi, în intervalul orar 10.00-14.00 al fiecărei zile lucrătoare:

  Decizia A.P.M. Călăraşi nr.  10100/ 17.08.2022 de emitere a Avizului de mediu necesar adoptării planului urbanistic zonal în cauză;

 proiectul de plan, cu toate completările aduse pe parcursul procedurii de realizare  a evaluării de mediu – în forma avizată de A.P.M. Călăraşi;

 declaraţia prevăzută de art.33 alin. (1) lit. b) din Hotărârea Guvernului nr. 1076/2004 privind stabilirea procedurii de realizare a evaluării de mediu pentru planuri şi programe.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.