Primăria Independenţa | Anunţ concurs pentru ocuparea unei funcţii contractuale vacante

Primăria Independenţa | Anunţ concurs pentru ocuparea unei funcţii contractuale vacante

COMUNA INDEPENDENȚA, cu sediul în comuna Independența, str. Unirii, nr. 42, judeţul Călărași, organizează concurs pentru ocuparea funcţiei contractuale vacante de: muncitor necalificat, conform H.G. nr. 286/23.03.2011.

Concursul se va desfăşura astfel:

- La sediul institutiei,

- Proba scrisă în data de 22.07.2022, ora 09.00,

- Proba interviu în data de 22.07.2022, ora 13.00,

Pentru participarea la concurs candidaţii trebuie să îndeplinească următoarele condiţii:

- studii generale;

- vechime 1 an în muncă;

- nu a fost condamnat;

-o stare de sănătate bună;

Candidaţii vor depune dosarele de participare la concurs în termen de 10 zile lucrătoare de la publicarea anunţului în Monitorul Oficial al României, Partea a III-a, la sediul Primăriei comunei Independența.

Relaţii suplimentare la sediul Primăriei comunei Independența, persoană de contact: Ion Eugenia Mariana, telefon 0242535353, fax 0242535433.

Primar,

Ing. Rădulescu Gabriel

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.