Primăria Independenţa | Anunţ

Primăria Independenţa | Anunţ

În urma informaţiilor primite de la Ministerul Investiţiilor şi Proiectelor Europene, prin intermediul Prefecturii Călăraşi, vă aducem la cunoştinţă că prima etapă a programului „Masa caldă” pentru persoane le vârstnice şi pentru persoanele fără adăpost s-a încheiat!

În cursul lunii august, vor fi livrate cardurile emise pentru persoanele devenite eligibile în lunile aprilie, mai, iunie 2021 şi cele pentru persoanele care au declarat pierdut cardul.

Alocaţiile restante vor fi virate în lunile următoare la semnalarea beneficiarilor.

Sumele alocate pentru mese calde încarcate pe carduri vor putea fi utilizate până la data de 30 iunie 2022

Viceprimar,

Tudor Gabriel Cristian

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.