Primăria Grădiştea | Lucrări de înscriere gratuită în cartea funciară

Primăria Grădiştea | Lucrări de înscriere gratuită în cartea funciară

Prin intermediul unei postări pe pagina de Facebook, conducerea Primăriei Grădiştea lansează o invitaţie tuturor proprietarilor de imobile, situate atât în intravilan cât şi în extravilan să se prezinte la sediul primăriei în vederea înscrierii gratuite în cartea funciară.

„Primăria Comunei Grădiştea în colaborare cu SC GEOAGRI CADASTRU SRL au în desfăşurare pe raza comunei Grădiştea lucrări de înscriere gratuită în cartea funciară pentru proprietăţile situate atât în intravilan (curţi şi clădiri) cât şi extravilan (terenuri arabile,vii, grădini,etc.). Proprietarii imobilelor sunt rugaţi să se prezinte la sediul Primăriei din satul Cuneşti, strada Calea Călăraşi, nr. 54 cu actele de proprietate în original sau copie legalizată în vederea înscrierii în cartea funciară.”, se arată în mesajul postat pe Facebook.

gradisteacartefunciara2

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.