Primăria Curcani | Anunț public privind emiterea actului de reglementare revizuit

Primăria Curcani | Anunț public privind emiterea actului de reglementare revizuit

U.A.T. Curcani anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare revizuite / sau a deciziei de emitere a acordului de mediu revizuit pentru proiectul “Lucrări de modernizare infrastructura de transport în comuna Curcani, județul Călărași”, propus a fi amplasat în județul Călărași, comuna Curcani, sat Sălcioara, str. Griviței, str. Morii, str. Plevna, str. Speranței și sat Curcani, str. Gării, str. G-ral Gheorghe Popa, tr. 2, drum vicinal stație de epurare, drum vicinal gospodărie de apă..

Decizia autorității de mediu, precum și informațiile relevante pentru luarea deciziei pot fi consultate la sediul autorității competente pentru protecția mediului Călărași, din șoseaua Chiciului, nr. 2, județul Călărași, 910005 și la sediul U.A.T. Curcani, cu sediul în comuna Curcani, județul Călărași, str. Peneș Curcanul, nr. 45, în zilele de luni – vineri, între orele 10.00 – 14.00, precum și la următoarea adresă de internet http:/www.anpm.ro/web/apm-calarasi/acordul-de-mediu/

Observațiile / contestațiile publicului se primesc la sediul autorității competente pentru protecția mediului Călărași, din șoseaua Chiciului, nr. 2, județul Călărași, 910005, în termen de 10 zile de la publicarea pe pagina de internet a autorității competente pentru protecția mediului.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.