Primăria Curcani | Anunț public privind Decizia Etapei de Încadrare

Primăria Curcani | Anunț public privind Decizia Etapei de Încadrare

UAT Curcani, titular al “ÎNTOCMIRE STUDIU DE FEZABILITATE ÎNFIINȚARE REȚEA INTELIGENTĂ DE DISTRIBUȚIE A GAZELOR NATURALE ÎN COMUNA CURCANI, JUDEȚUL CĂLĂRAȘI”, anunță publicul interesat asupra luării Deciziei Etapei de Încadrare de către Agenția de Protecția Mediului (în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului) pentru proiectul „ÎNTOCMIRE STUDIU DE FEZABILITATE ÎNFIINȚARE REȚEA INTELIGENTĂ DE DISTRIBUȚIE A GAZELOR NATURALE ÎN COMUNA CURCANI, JUDEȚUL CĂLĂRAȘI”, propus a fi amplasat în comuna Curcani, județul Călărași.

1. Proiectul Deciziei de încadrare și motivele și motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorității competente pentru protecția mediului Călărași, din Șoseaua Chiciului, nr. 2, județul Călărași 910005, în zilele de luni – vineri, între orele 10.00 – 14.00, precum și la următoarea adresă de internet http://www.anpm.ro/web/apm-calarasi/acordul-de-mediu/

2. Publicul interesat poate depune propuneri în ceea ce privește conținutul raportului privind impactul asupra mediului la sediul autorității competente pentru protecția mediului Călărași, din Șoseaua Chiciului, nr. 2, Călărași, județul Călărași, 910005, în termen de 10 zile de la data publicării anunțului pe pagina de internet a autorității competente pentru protecția mediului Călărași.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.