Primăria Călăraşi | Anunţ public privind depunerea solicitării de emitere a acordului de mediu

Primăria Călăraşi | Anunţ public privind depunerea solicitării de emitere a acordului de mediu

MUNICIPIUL CĂLĂRAȘI anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul: RACORDURI CANALIZARE STRADA LOCOMOTIVEI propus a fi amplasat în MUNICIPIUL CĂLĂRAȘI, JUDEȚUL CĂLĂRAȘI.

Informaţiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul APM Calarasi Soseaua Chiciu, nr.2, jud.Calarasi şi la sediul titularului MUNICIPIULUI CĂLĂRAŞI, Strada București, nr. 140A, Călărași în zilele de luni-vineri, între orele 8-16

Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul APM Calarasi.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.