Primăria Călăraşi | Anunț public privind decizia etapei de încadrare

Primăria Călăraşi | Anunț public privind decizia etapei de încadrare

MUNICIPIUL CĂLĂRAȘI, cu sediul în strada București nr. 140A, localitatea Călărași, județul Călărași, titular al proiectului ”ÎMBUNĂTĂȚIREA INFRASTRUCTURII RUTIERE DN3D, TRONSON CUPRINS INTRE DJ 306A ȘI DN3”, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către APM CĂLĂRAȘI, pentru proiectul ”ÎMBUNĂTĂȚIREA INFRASTRUCTURII RUTIERE DN3D, TRONSON CUPRINS INTRE DJ 306A ȘI DN3”, propus a fi amplasat în localitatea Călărași, județul Calarasi, DN3D, tronson cuprins între DJ 306A și DN3.

  1. Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul A.P.M. Călărași, Șoseaua Chiciu nr. 2, jud. Călărași, în zilele de luni - vineri, între orele 1000 - 1400, precum și la următoarea adresă de internet: www.apmcl.anpm.ro.

Publicul interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunţului pe pagina de internet a autorităţii competente pentru protecţia mediului.

  1. Publicul interesat poate depune propuneri în ceea ce priveşte conţinutul raportului privind impactul asupra mediului la sediul autorității competente pentru protecția mediului.

Prezentul anunţ va fi publicat atât în presă cât și la sediul administrației locale pe teritoriul căreia se va realiza investiția.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.