Primăria Călărași | ANUNȚ PUBLIC

Primăria Călărași | ANUNȚ PUBLIC

PRIMĂRIA MUNICIPIULUI CĂLĂRAȘI anunță publicul interesat asupra realizarii primei versiuni a planului/programului si declansarea etapei de incadrare la PLAN URBANISTIC ZONAL „CONSTRUIRE LOCUINTE TINERI SI REZOLVARE PROBLEME MOBILITATE URBANA”

Consultarea primei versiuni a planului/programului se face la PRIMARIA MUNICIPIULUI CALARASI la sediul din STRADA BUCURESTI, NR. 140 A, CALARASI, JUD. CALARASI, ADRESA DE E-MAIL Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. intre orele 08:00 – 14:00. Comentarii/sugestii se primesc la sediul APM Călăraşi, şos. Chiciu, nr. 2, judeţul Călăraşi, în zilele de luni până vineri, între orele 9-13,tel/fax 0242315035 si 0242311926, precum şi pe adresa: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.