Primăria Călărași | Anunț Public

Primăria Călărași | Anunț Public

PRIMĂRIA MUNICIPIULUI CĂLĂRAȘI anunță publicul interesat asupra realizării primei versiuni a planului / programului și declanșarea etapei de încadrare la PLAN URBANISTIC ZONAL „CONSTRUIRE LOCUINȚE TINERI ȘI REZOLVARE PROBLEME MOBILITATE URBANĂ”.

Consultarea primei versiuni a planului/programului se face la PRIMĂRIA MUNICIPIULUI CĂLĂRAȘ la sediul din STRADA BUCUREȘTI, NR. 140 A, CĂLĂRAȘI, JUD. CĂLĂRAȘI, ADRESA DE E-MAIL Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. între orele 08:00 – 14:00.

Comentarii / sugestii se primesc la sediul APM Călăraşi, şos. Chiciu, nr. 2, judeţul Călăraşi, în zilele de luni până vineri, între orele 9-13,tel/fax 0242315035 si 0242311926, precum şi pe adresa: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.