Primăria Călăraşi | ANUNȚ

Primăria Călăraşi | ANUNȚ

Primarul municipiului Călărași aduce la cunoștință publică faptul că în data de 5, 7 şi 8 iulie 2021, în baza dispozițiilor nr. 1016/01.07.2021 şi 1031/08.07.2021, emise în temeiul Legii nr. 421/2002 au fost ridicate următoarele vehicule fără stăpân:

- Fiat – B 5993PK , culoare verde, Prel. București, nr. 8-12;

- Ford Focus - fără număr de înmatriculare, culoare alb, str. Belșugului, bl. E1, sc. F;

- Daewoo Espero – CC 8229CA, culoare negru, str. Belșugului, lângă clinica Selea;

- Daewoo Cielo - fără număr de înmatriculare, culoare albastru, str. Zefirului, bl H7;

- Suzuki Baleno - fără număr de înmatriculare, culoare gri, str. Prel. București, nr. 4;

- Opel Corsa CC 6524 CK, culoare albastru, str. Eroilor (lângă Spitalul Județean Călărași);

- Ford P237HES , culoare alb+galben, str. Flacăra (lângă sediul SRI).

Dacă în termen de 10 zile de la publicarea prezentului anunț, proprietarul sau deţinătorul legal nu se prezintă la sediul Primăriei Municipiului Călăraşi în vederea recuperării vehiculului, acesta trece de drept în proprietatea UAT Municipiul Călăraşi, liber de orice sarcini, prin dispoziţie a primarului şi urmează să fie valorificat prin vânzare, în condiţiile legii sau predat unei unităţi de colectare şi valorificare a deşeurilor, în funcţie de starea vehiculului.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.