PMC | Tratamente pentru combaterea ţânţarilor: 24 – 26 august

PMC | Tratamente pentru combaterea ţânţarilor: 24 – 26 august

Primăria Municipiului Călărași anunţă că în perioada 24 – 26 augus 2021 va efectua noi tratamente de dezinsecţie terestră pentru combaterea țânțarilor (adulți) pe raza municipiului Călărași (străzi, locuri de joacă, parcuri etc.).

Acestea se vor efectua în intervalul orar 2100 - 0500, în funcție de condițiile atmosferice fiind posibilă prelungirea perioadei (fapt ce va fi comunicat ulterior).

Substanțele active folosite sunt Permetrin, Cipermetrin, Tetrametrin, Piperonil Butoxide, Deltametrin, Esbiotrin, fiind avizate de Ministerul Sănătății prin Comisia Națională pentru Produse Biocide.

Precizăm că tratamentele se vor desfășura în condiții corespunzătoare, pe raza municipiului Călărași, respectând prevederile legale de protecție a mediului, a sănătății și securității populației.

                                          

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.