PMC | Tratamente de deratizare: 13-15 octombrie 2021

PMC | Tratamente de deratizare: 13-15 octombrie 2021

Primăria Municipiului Călăraşi informează că va executa în perioada 13 – 15 octombrie 2021 în intervalele orare 800 – 1200 şi 1300 – 17.00 tratamente de deratizare în vederea eliminării populaţiei de rozătoare de pe domeniul public,.

Tratamentele se vor aplica doar când condiţiile atmosferice sunt favorabile, în caz contrar putând fi prelungită perioada (fapt ce va fi comunicat ulterior).

Substanţele active ale produselor utilizate sunt: difenacoum, bromadiolone şi brodifacoum, acestea fiind avizate de Ministerul Sănătăţii prin Comisia Naţională pentru Produse Biocide.

RECOMANDĂRI POPULAŢIE

Evitaţi să circulaţi în preajma locaţiei unde se face tratament în perioada de timp şi în intervalul orar mai sus menţionate.

MĂSURI DE PRIM AJUTOR:

În caz de ingerare, antidotul este vitamina K şi K1. Medicamentul trebuie administrat intravenal numai dacă apar alternări ale activităţii protrombinice şi nu preventiv.

În caz de contact cu pielea: spălaţi imediat zona afectată cu multă apă şi săpun.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.