PMC | Tratamente de combatere a ţânţarilor: 16 – 18 august 2021

PMC | Tratamente de combatere a ţânţarilor: 16 – 18 august 2021

Primăria Municipiului Călărași vă aduce la cunoştinţă că va efectua în perioada 16 – 18 august 2021 tratamente de combatere a țânțarilor (adulți) pe raza municipiului (străzi, locuri de joacă, parcuri etc.).

Tratamentul terestru se va efectua în intervalul orar 2100 - 0500, în funcție de condițiile atmosferice fiind posibilă prelungirea perioadei (fapt ce va fi comunicat ulterior).

Substanțele active folosite sunt Permetrin, Cipermetrin, Tetrametrin, Piperonil Butoxide, Deltametrin, Esbiotrin fiind avizate de Ministerul Sănătății prin Comisia Națională pentru Produse Biocide.

Precizăm că tratamentele se vor desfășura în condiții corespunzătoare, pe raza municipiului Călărași, respectând prevederile legale de protecție a mediului, a sănătății și securității populației.

                                                                                                                                                     

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.