PMC | Solicitare aviz de gospodărire a apelor

 PMC | Solicitare aviz de gospodărire a apelor

INFORMARE 

În conformitate cu prevederile Legii Apelor nr. 107/1996, cu modificările și completările ulterioare, TITULARUL: MUNICIPIUL CĂLĂRAȘI intenționează să solicite de la A.N. “Apele Române” – Administrația Bazinală de Apă Buzău Ialomița – SGA Călărași, aviz de gospodărire a apelor, pentru realizarea lucrării: REȚEA APĂ, ALEEA DUMBRAVA MINUNATĂ, MUNICIPIUL CĂLĂRAȘI, JUDEȚUL CĂLĂRAȘI, propusă a fi amplasată în MUNICIPIUL CĂLĂRAȘI, ALEEA DUMBRAVA MINUNATĂ NR.1, Număr cadastral 30322, JUDEȚUL CĂLĂRAȘI.

Persoanele care doresc să obțină informații suplimentare cu privire la solicitarea avizului de gospodărire a apelor, pot contacta solicitantul de aviz la adresa menționată.

Persoanele care doresc să transmită observații, sugestii și recomandări se pot adresa solicitantului sau la sediul social: str. București nr. 140A, municipiul Călărași, județul Călărași, România, persoana de contact: Cuzeli Amalia, număr de telefon 0242/311005, interior 115, după data de 15.09.2021.

Anunțul se publică săptămânal, în ziarul local.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.