PMC | Noi tratamente pentru combaterea ţânţarilor se vor efectua în 4 – 7 august 2021

 PMC | Noi tratamente pentru combaterea ţânţarilor se vor efectua în 4 – 7 august 2021

Primăria Municipiului Călărași vă informează că în perioada 4 – 7 august 2021 va efectua noi tratamente de combatere a țânțarilor adulți și căpușe pe raza municipiului Călărași (străzi, locuri de joacă, parcuri etc.).

Acţiunea se va face terestru în intervalul orar 2100 - 0500, în funcție de condițiile atmosferice fiind posibilă prelungirea perioadei (fapt ce va fi comunicat ulterior).

Substanțele active folosite sunt: Permetrin, Cipermetrin, Tetrametrin, Piperonil Butoxide, Deltametrin, Esbiotrin, Bacillus Thuringiensis și sunt avizate de Ministerul Sănătății prin Comisia Națională pentru Produse Biocide.

Precizăm că tratamentele se vor desfășura în condiții corespunzătoare, respectând prevederile legale de protecție a mediului, a sănătății și securității populației.

Primar,

Marius Grigore Dulce                                                                      

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.