PMC | Anunţ ridicare vehicule

PMC | Anunţ ridicare vehicule

Primarul municipiului Călărași aduce la cunoștință publică faptul că în data de 18.08.2021, în temeiul Legii nr. 421/2002, au fost ridicate de pe domeniul public următoarele vehicule fără stăpân (fără număr de înmatriculare sau cu număr de înmatriculare străin):

  • vehiculul marca Opel, culoare gri a fost ridicat din str. Bărăganului, vis-a-vis de Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Călăraşi;
  • vehiculul marca Ford Mondeo, culoare rosu, cu nr. de înmatriculare CC3745CA, a fost ridicat din str. Macului bl. H 14 - parcare interioară;
  • vehiculul marca Peugeot 206, fără număr de înmatriculare, culoare albastru, a fost ridicat din str. Macului bl. H13 sc. A.

Dacă în termen de 10 zile de la publicarea prezentului anunț, proprietarul sau deţinătorul legal nu se prezintă la sediul Primăriei municipiului Călăraşi în vederea recuperării vehiculului, acesta trece de drept în proprietatea UAT Municipiul Călăraşi, liber de orice sarcini, prin dispoziţie a primarului, şi urmează să fie valorificat prin vânzare, în condiţiile legii, sau predat unei unităţi de colectare şi valorificare a deşeurilor, în funcţie de starea vehiculului.

Primar,

Dulce Marius Grigore

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.