PMC | Anunț privind ocuparea prin concurs de recrutare a unei funcţii contractuale de conducere

PMC | Anunț  privind ocuparea prin concurs de recrutare a unei funcţii contractuale de conducere

Primăria Municipiului Călăraşi organizează concurs de recrutare în vederea ocupării funcţiei contractuale de   conducere   vacante de director la Serviciul Public Centrale Termice și Administrare Fond Locativ.

Condiții cumulative pentru a participa la concursul de recrutare pentru ocuparea funcţiei contractuale de conducere vacante de director – la Serviciul Public Centrale Termice și Administrare Fond Locativ

- să îndeplinească condițiile art. 3 din H.G.286/2011 pentru aprobarea Regulamentului-cadru privind stabilirea principiilor generale de ocupare a unui post vacant sau temporar vacant corespunzător funcţiilor contractuale şi a criteriilor de promovare în grade sau trepte profesionale imediat superioare a personalului contractual din sectorul bugetar plătit din fonduri publice

Director

- studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă;

- master în domeniul administrației publice, management sau în specialitatea studiilor necesare ocupării funcţiei sau cu diplomă echivalentă conform prevederilor art. 153 alin. (2) din legea educaţiei naţionale nr. 1/2011, cu modificările şi completările ulterioare;

- vechimea în specialitatea studiilor necesara exercitării funcţiei de conducere: minimum 7 ani;

Concursul se organizează la sediul Primărie Municipiului Călaraşi din strada București nr.140 A , în data 06.07.2022. ora 11,00 – proba scrisa și 11.07.2022, ora 14,00 interviul.

Dosarele de înscriere la concurs se pot depune în termen de 10 zile lucrătoare de la     data publicării prezentului anunţ în Monitorul Oficial al României , partea a III-a, la Biroul Resurse Umane Salarizare din cadrul Primăriei Municipiului Călăraşi .

Dosarul de înscriere la concurs se depune în perioada 02.06.2022 – 16.06.2022 și trebuie să conțină obligatoriu documentele prevăzute la art. 6 alin. (1), alin. (2), alin. (3) și alin (4) din H.G. nr.286/2011.

Condiţiile de participare şi bibliografia stabilită se afişeaza la sediul Primăriei Municipiului Călăraşi.

Relaţii suplimentare se pot obţine la Biroul Resurse Umane Salarizare, telefon 0242311005 interior 111.

PRIMAR,

MARIUS – GRIGORE DULCE

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.