Persoană salvată de poliţişti de frontieră călărăşeni

Persoană salvată de poliţişti de frontieră călărăşeni

Poliţiştii de frontieră din cadrul Biroului Operaţional Naval al Serviciului Teritorial al Poliţei de Frontieră Călăraşi au intervenit pentru salvarea unei persoane aflate pe Insula Hopa, în dreptul km. flv. 373.

În data de 25.10.2020, în jurul orei 13.55, poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţei de Frontieră Călăraşi au fost solicitaţi telefonic de IJSU Călăraşi pentru a se deplasa în dreptul km.flv. 373, pe insula Hopa, unde se afla un cetățean român, în vârstă de 47 de ani care avea nevoie de îngrijiri medicale.

Imediat, poliţiştii de frontieră au intervenit de urgenţă cu o ambarcaţiune din dotare. Persoana în cauză a fost preluată şi adusă la mal în stare conştientă, de unde a fost transportată către DN3, unde aştepta un echipaj SMURD.

Operaţiunea de preluare de la faţa locului, de transport şi de predare către echipajul SMURD s-a desfăşurat în siguranţă.

Salvarea s-a încheiat cu bine datorită eforturilor instituţiilor MAI implicate.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.