Măsuri de ordine publică la meciul de fotbal dintre Dunărea Călărași și FC Buzău

Măsuri de ordine publică la meciul de fotbal dintre Dunărea Călărași și FC Buzău

Efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Călărași, având în sprijin Poliția Municipiului Călărași, I.S.U. Călărași și Direcția Poliție Locală Călărași, vor asigura măsurile de ordine publică şi siguranţa spectatorilor ce vor fi prezenţi la meciul de fotbal dintre echipele A.F.C. Dunărea 2005 Călărași și A.S.F.C. Buzău, din cadrul Ligii a II-a, etapa a IV-a, programat în ziua de sâmbătă, 21 august a.c., ora 11.00, pe stadionul “Ion Comșa” din cadrul Complexului ,, Dunărea” Călărași.

Accesul spectatorilor în stadion se va face începând cu ora 09.00, iar pentru a evita aglomeraţia în jurul punctelor de intrare în stadion, Jandarmeria Călărași recomandă suporterilor să vină din timp, începând cu ora deschiderii porţilor de acces.

Accesul în arena sportivă va fi permis doar pentru:

  • persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare;
  • persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat de o unitate medicală al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore;
  • persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2.

Jandarmeria recomandă suporterilor să poarte masca de protecție pe toată durata participării la evenimentul sportiv și să nu părăsească locul alocat.

Infobackground

- Spectatorii nu au voie să introducă în stadion băuturi alcoolice, materiale pirotehnice interzise de lege ori alte obiecte care pot pune în pericol securitatea participanţilor la această competiţie sportivă;

- Este interzisă afişarea de inscripţii care incită la ura naţională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminări de orice fel şi la violenţă;

- Participanţii la această manifestare sportivă trebuie să respecte măsurile stabilite de organizatori şi forţele de ordine pe traseele către locul de desfăşurare a meciului, în apropierea şi în incinta arenei sportive.

 

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.