Marți se va deschide, la Călărași, biroul de audiențe al Avocatului Poporului

 Marți se va deschide, la Călărași, biroul de audiențe al Avocatului Poporului

Marți, 28 septembrie va avea loc deschiderea oficială a sediului din județul Călărași, în care vor fi acordate audiențele de către Biroului Teritorial Slobozia al Instituției Avocatul Poporului. Evenimentul se va desfășura începând cu ora 10:00, la Consiliul Județean Călărași, instituția care va găzdui biroul de audiențe al Avocatului Poporului.

La eveniment vor participa doamna Ecaterina Mirea, adjunct al Avocatului Poporului, domnul Ioan Gânfălean, adjunct al Avocatului Poporului, Avocatul Copilului, domnii Daniel Iovănescu și Ionel Oprea, consilieri, precum și reprezentanții Biroului Teritorial Slobozia.

De asemenea, evenimentul se va bucura de prezența domnului Vasile Iliuță, președintele Consiliului Județean Călărași, precum și a presei locale.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.