ISU Călărași | Grav accident rutier în comuna Borcea, pe DN 3B, în urma coliziunii dintre două autovehicule

ISU Călărași | Grav accident rutier în comuna Borcea, pe DN 3B, în urma coliziunii dintre două autovehicule

Trei victime au avut nevoie de îngrijiri și din nefericire, una dintre acestea și-a pierdut viața.

Accidentul rutier s-a produs în localitatea Borcea, fiind implicate două autovehicule în care se aflau patru persoane. Au rezultat trei victime, din care una încarcerata si inconștientă.

S-au deplasat la locul accidentului un echipaj de descarcerare, un echipaj SMURD, 1 echipaj SAJ Călărași și 1 echipaj de la Ambulanța Fetești.

Una dintre victime prezenta suspiciune fractura bazin si multiple excoriatii, asistată de SMURD, transportată la unitatea spitalicească din orașul Fetești.

Cea de-a doua victimă acuza dureri la nivelul membrului superior stâng, aceasta fiind asistată de SAJ.

Starea victimei preluate de SMURD s-a agravat ulterior, iar echipajul a început deplasarea către Spitalul Fetești, împreună cu asistenta de pe ambulanță SAJ.

La fața locului s-a deplasat și un elicopter SMURD venit de la Constanța, care a aterizat la fața locului, a evaluat si o a treia persoană care acuza dureri la umăr și membru superior și care ulterior a fost preluată de o ambulanță SAJ.

Din nefericire, victima transportată la spitalul Fetești a intrat în stop cardio respirator, fiind declarat decesul acesteia.

Un bărbat în vârstă de 33 de ani și-a pierdut viața, urmând să fie cercetate cu exactitate împrejurările care au dus la producerea accidentului.

Purtător de cuvânt al I.S.U Barbu Știrbei al județului Călărași

Plutonier adjutant șef Tătăranu Ștefan-Ovidiu