Independenţa | De azi începe distribuirea pachetelor alimentare şi de igienă în cadrul POAD 2018-2021

Independenţa | De azi începe distribuirea pachetelor alimentare şi de igienă în cadrul POAD 2018-2021

Primăria Comunei Independenţa anunţă că începând de astăzi, 30 august începe distribuirea pachetelor alimentare şi de igienă în cadrul Programului Operațional Ajutorarea Persoanelor Defavorizate 2014- 2020 din Fondul de Ajutor European destinat celor mai defavorizate persoane.

„În vederea implementării Programului Operaţional „Ajutoararea persoanelor defavorizate din Fondul de Ajutor European derulat de Ministerul Investiţiilor şi Proiectelor Europene”, începând cu data de 30 august 2021 se vor distribui pachete de igienă şi pachete alimentare pentru următoarele categorii de destinatari finali:

- Familiile şi persoanele singure, eligibile care beneficiază de venit minim garantat

- Familiile şi persoanele singure, eligibile care beneficiază de alocaţie de susţinere

Ridicarea pachetelor cu produse alimentare şi de igienă se va face în baza prezentării actului de identitate

Locaţia: Căminul cultural Independenţa

Persoană de contact: Păun Florica”, se arată într-un mesaj postat pe pagina de Facebook a Primăriei Independenţa.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.