Grădiştea | Burse pentru elevii Liceului Tehnologic Constantin George Călinescu

Grădiştea | Burse pentru elevii Liceului Tehnologic Constantin George Călinescu

În aprilie, în cadrul şedinţei ordinare a Consiliului Local Grădiştea, aleşii locali şi-au dat acordul pentru adoptarea Hotărârii privind aprobarea cuantumului şi numărului de burse acordate elevilor Liceului Tehnologic Constantin George Călinescu pentru semestrul II al anului şcolar 2021-2022.

Astfel, pentru elevi au fost aprobate 27 de burse de merit, în valoare fiecare de 200 lei / lună, 36 de burse de studiu, în cuantum de 150 lei fiecare, respectiv 83 de burse de ajutor social, fiecare în sumă de 200 lei / lună.

Sumă necesară pentru cele 146 de burse este de 136.000 lei, fiind repartizată de la Ministerul Finanţelor.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.