Grădiştea | 120 de ha din islazul comunal destinate închirierii crescătorilor de animale

Grădiştea | 120 de ha din islazul comunal destinate închirierii crescătorilor de animale

Crescătorii de animale de pe raza comunei Grădiştea pot închiria de acum suprafeţe din islazul comunal.

În şedinţa ordinară din 23 februarie a fost adoptată Hotărârea privind aprobarea închirierii islazului, suprafaţa de islaz disponibilă închirierii în anul 2023 prin atribuire directă crescătorilor de animale de pe raza administrativ teritorială a comunei Grădiştea precum şi preţul de închirierii.

Astfel suprafaţa disponibilă închirierii prin atribuire directă este de 120,38 ha. Preţul dee închirierii a fost fixat la 147 lei / ha care „se va indexa anual cu rata inflaţiei”. Potrivit Hotărârr adoptate, termenul de închiriere este de 7 ani.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.