Direcţia Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor Călăraşi (DSVSA Călăraşi) informează cetăţenii despre organizarea la sediul DSVSA Călăraşi, în data de 11.11.2017, orele 11.00, a unei sesiuni de informare privind desfăşurarea activităţilor specifice Punctelor Gastronomice Locale.
Inspectorii de specialitate ai DSVSA Călăraşi vor furniza, atât informaţii despre activităţile ce se pot desfăşura în Punctele Gastronomice Locale, cât şi despre modul de înfiinţare al acestora şi normele sanitar-veterinare care trebuie îndeplinite.
Scopul acestei campanii este acela de a aduce la cunoștința publicului larg detalii despre aceste unități de alimentație publică de tip familial și de a oferi celor interesaţi argumente pentru a deveni proprietarii unui Punct Gastronomic Local.
La întâlnirile organizate de DSVSA Călăraşi vor fi înmânate materialele informative ale campaniei.
Persoanele interesate pot afla informatii utile prin materialele postate despre aceste categorii de unităţi de alimentatie publică ,,Puncte Gastronomice Locale” accesând pagina de web a DSVSA Călăraşi.
Pentru informaţii suplimentare şi înscrieri, cei interesaţi pot suna la numărul de telefon: 0242/213676, fax: 0242/311127 sau la sediul DSVSA Călăraşi, str. Prel. Dobrogei nr.4
DIRECTOR EXECUTIV
Dr. Viorel BUCUR