Donații pentru copiii și persoanele adulte cu dizabilități din centrele rezidențiale aflate în subordonarea DGASPC Călărași

Donații pentru copiii și persoanele adulte cu dizabilități din centrele rezidențiale aflate în subordonarea DGASPC Călărași

Crucea Roșie Română – Filiala Călărași “nu se dezminte” și mai face o faptă bună de...pus în ramă. Astăzi, echipa de voluntari coordonată de Aura Giurcă, sufletul acestei “uzine” care produce fapte bune pe bandă rulantă, s-a oprit preț de câteva zeci de minute în curtea DGASPC Călărași, instituție aflată în subordinea Consiliului Județean Călărași, donând produse de îngrijire și igienă personală, dezinfectanți, îmbrăcăminte, dulciuri, sucuri, alte materiale copiilor și persoanelor adulte cu dizabilități din centrele rezidențiale aflate în subordonarea Direcției. “Acțiunea umanitară, derulată astăzi 24.11.2021, la sediul DGASPC Călărași s-a desfășurat cu implicarea directă a d-nei Aura Giurcă și a voluntarilor din cadrul filialei, având drept obiectiv oferirea cu titlu gratuit a unor produse de îngrijire și igienă personală, dezinfectanți, îmbrăcăminte, dulciuri, sucuri, alte materiale, toate produsele urmând a fi distribuite copiilor și persoanelor adulte cu dizabilități din centrele rezidențiale aflate în subordonarea DGASPC Călărași.

Donațiile oferite crează bucurie, încântare, satisfacție, în rândul beneficiarilor noștri, atât prin calitatea produselor oferite, cât și prin utilitatea lor. Transmitem, pe această cale, mii de mulțumiri d-nei director Aura Giurcă pentru toate gândurile și faptele frumoase, dar și pentru efortul depus constant în toate acțiunile umanitare pe care le desfășoară. Cu această acțiune, bucuria sărbătorilor de iarnă începe mai devreme pentru beneficiarii DGASPC Călărași!”, se arată în mesajul postat pe pagina de Facebook a DGASPC Călărași.

dgaspc2

dgaspc3

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.