De astăzi încep înscrierile pentru sesiunea de vară a Bacalaureatului

De astăzi încep înscrierile pentru sesiunea de vară a Bacalaureatului

Încep înscrierile pentru sesiunea de vară a Bacalaureatului. De astăzi, elevii din anii terminali au la dispoziţie cinci zile pentru a se înscrie, până la data de 27 mai.

Examenele vor începe pe 6 iunie cu proba orală la limba română, urmată de cea la limba maternă, evaluarea competenţelor digitale şi a celor lingvistice într-o limbă de circulaţie internaţională.

Probele scrise vor începe pe data de 20 iunie şi se vor încheia la 23 iunie.

Primele rezultate vor fi afişate la 27 iunie, iar cele finale, după rezolvarea contestaţiilor, la 1 iulie.

În cazul Evaluării Naţionale, înscrierea se va desfăşura între 30 mai şi 3 iunie, iar examenele vor avea loc la mijlocul lunii viitoare.

Sursa www.tvr.ro

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.