CAS Călăraşi | ANUNŢ

 CAS Călăraşi | ANUNŢ

Casa de Asigurări de Sănătate Călăraşi, în temeiul prevederilor art.196, pct.3 din Hotărârea nr.696/2021 pentru aprobarea pachetelor de servicii şi a Contractului-cadru care reglementează condiţiile acordării asistenţei medicale şi a dispozitivelor medicale, tehnologiilor şi a dispozitivelor asistive în cadrul sistemului de asigurări de sănătate pentru anul 2021-2022, demarează procesul de contractare pentru servicii de asistenţă medicală primară - localitatea rurală Ulmeni, judeţul Călăraşi.

Calendarul etapei de contractare, opisul, cererea-tip de intrare în relaţie contractuală cu CAS Călăraşi, precum şi Procedura privind transmiterea electronică a documentelor sunt afişate pe site-ul instituţiei, în secţiunea Contractare 2021.

Data limită de finalizare a procesului de contractare este 27.10.2021.

Director General

Dr. Drăgan Silviu

               

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.