Călăraşi | Tratamente în aliniament: 22 – 24 martie 2023

Călăraşi | Tratamente în aliniament: 22 – 24 martie 2023

Primăria Municipiului Călăraşi anunţă că în perioada 22 – 24 martie 2023 se vor efectua tratamente în aliniament, în intervalele orare 22:00 – 06:00, pentru combaterea tuturor bolilor și dăunătorilor vegetației de aliniament, gardurilor vii, a pomilor și arbuștilor ornamentali ai localității Călarași, în funcție de condițiile meteorologice.

Substanțele active ale produselor utilizate pentru tratamentele în aliniament sunt: Deltametrin, Lambda – cihalotrin, acestea fiind omologate de Comisia Națională a produselor de protecție a plantelor.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.