Bugetul primei etape a Programului Rabla pentru Electrocasnice a fost epuizat

Bugetul primei etape a Programului Rabla pentru Electrocasnice a fost epuizat

Bugetul de 25 de milioane de lei alocat primei etape a Programului Rabla pentru Electrocasnice a fost epuizat în aproximativ două ore și jumătate de la lansare!

Solicitanții persoane fizice au generat 62.500 de vouchere, a câte 400 de lei fiecare, astfel:

- 25.695 vouchere pentru categoria frigidere/combine frigorifice/lăzi frigorifice/congelatoare;

- 24.096 vouchere pentru categoria mașini de spălat rufe;

- 12.709 vouchere pentru categoria mașini de spălat vase.

Voucherele generate în această etapă vor fi aprobate în ședința Comitetului de Avizare de marți, 28 iunie 2022 și publicate pe site-ul www.afm.ro. Ulterior, solicitanții se vor putea prezenta la unul dintre comercianții validați, de unde vor achiziționa echipamentul dorit.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.