Bogdan Mihai: Zilnic, în medie 5, 6 persoane internate își pierd viața

Bogdan Mihai: Zilnic, în medie 5, 6 persoane internate își pierd viața

Managerul Bogdan Mihai a dezvăluit joi că, în contextul pandemiei de coronavirus, zilnic, în medie 5, 6 persoane internate în Spital Județean de Urgență își pierd viața, în luna octombrie fiind înregistrate până acum nu mai puțin de 88 de decese.

“Există o medie de 5, 6 persoane până la un maxim chiar de 10 persoane care mor. Ca să vă faceți o idee, deși nu vreau să ducem totul într-o zonă alarmistă, în luna octombrie au decedat 88 de persoane dintr-un aproximativ de 300 de persoane internate. Adică o proporție foarte greu de suportat.” a declarat Bogdan Mihai care a mai adăugat că marea majoritate a persoanelor care se prezintă în stare gravă la spital sunt nevaccinate. “Din analiza pe care noi am făcut-o, la acest moment cazurile grave sunt în rândul persoanelor nevaccinate. Dacă cineva consideră că vaccinul poate să le aducă 5%, 10% ca șanse să nu ajungă într-o zonă gravă, cred că n-ar mai trebui să se gândească.”, a precizat managerul SJU Călărași.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.