Anunţ public privind depunerea solicitării de mediu a acordului de mediu

Anunţ public privind depunerea solicitării de mediu a acordului de mediu

AGROCRISTI SRL anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul „MODERNIZARE ŞI EXTINDEREA ACTIVITĂŢII LA SC AGROCRISTI SRL”, propus a fi amplasat în judeţul Călăraşi.

Informaţiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului A.P.M. Călăraşi, Şos. Chiciului, nr. 2, judeţul Călăraşi şi la sediul AGROCRISTI SRL, cu sediul în judeţul Călăraşi, municipiul Călăraşi, str. Cornişei, nr. 48 bl. D32, sc.1, et.2, apt. 4.

Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului A.P.M. Călăraşi.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.