Anunţ public privind depunerea solicitării de emitere a acordului de mediu pentru Comuna Ștefan Vodă

 Anunţ public privind depunerea solicitării de emitere a acordului de mediu  pentru Comuna Ștefan Vodă

Beneficiarul Comuna Ștefan Vodă din județul Călărași anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul Reabilitare și modernizare sistem de alimentare cu apă in comuna Ștefan Vodă, județul Călărași propus a fi amplasat în comuna Ștefan Vodă, judetul Călărași.

Informaţiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul APM Călărași Șoseaua Chiciu, nr.2, jud.Călărași şi la sediul titularului din str. Viorelelor, nr. 114, comuna Ștefan Vodă, judetul Călărași în zilele de luni-vineri, între orele 8-16

Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul APM Călărași.

Prezentul anunţ va fi publicat atât în presă cât și la sediul administratiei locale pe teritoriul căreia se va realiza investiția.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.