Anunţ public privind depunerea solicitării de emitere a acordului de mediu

Anunţ public privind depunerea solicitării de emitere  a acordului de mediu

TCF 93 SERVICE S.R.L. anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a Acordului de Mediu pentru proiectul „CONSTRUIRE AUTO SELF SERVICE”, propus a fi amplasat în P 1041, 1042, T 40, sat Stancea, comuna Spanțov, județul Călărași, N.C. 20798.

Informaţiile privind proiectul propus/memoriul de prezentare pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului – AGENŢIA PENTRU PROTECŢIA MEDIULUI CĂLĂRAŞI cu sediul în şoseaua Chiciului, nr. 2, Călăraşi, Călăraşi, 910005 şi la sediul/domiciliul TCF 93 SERVICE S.R.L., având sediul/domiciliul în strada Soarelui, nr. 2, sat Stancea, comuna Spanțov, judetul Călărași, în zilele de luni–vineri, între orele 1000–1400.

Observațiile publicului se primesc zilnic la sediul autorității competente pentru protecția mediului.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.