Anunţ public privind decizia etapei de încadrare

Anunţ public privind decizia etapei de încadrare

AGROCRISTI SRL, titular al proiectului „MODERNIZARE ŞI EXTINDERE A ACTIVITĂŢII LA SC AGROCRISTI SRL”, anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către APM Călăraşi, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra pentru proiectul „MODERNIZARE ŞI EXTINDERE A ACTIVITĂŢII LA SC AGROCRISTI SRL”, propus a fi amplasat în judeţul Călăraşi, comuna Ştefan Vodă.

1. Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul APM Călăraşi, Şoseaua Chiciului, nr. 2 jud. Călăraşi, în zilele de luni – vineri, între orele 10.00 – 14.00, precum şi la următoarea adresă de internet: www.apmcl.anpm.ro

Publicul interesat poate înainta comentarii / observaţii la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunţului pe pagina de internet a autorităţii competente pentru protecţia mediului.

2. Publicul interesat poate depune propuneri în ceea ce priveşte conţinutul raportului privind impactul asupra mediului la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului, în termen de 10 zile de la data publicării anunţului pe pagina de internet a APM Călăraşi.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.