Anunţ în baza Hotărârii Guvernului nr. 209/2019 pentru aprobarea cadrului general privind regimul juridic al contractelor de concesiune a serviciului de utilitate publică de distribuție a gazelor naturale

Anunţ în baza Hotărârii Guvernului nr. 209/2019 pentru aprobarea cadrului general privind regimul juridic al contractelor de concesiune a serviciului de utilitate publică de distribuție a gazelor naturale

1. Denumirea, adresa, numărul de telefon, numărul de fax şi adresa de e-mail ale autorităţii contractante: Comuna Roseți, Roseți, Str. General Dragalina, nr. 20, judeţul Călăraşi, telefon 0242/344.017, fax 0242/344.017, email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

2. Denumirea, adresa, numărul de telefon, numărul de fax şi adresa de e-mail ale biroului de la care se poate solicita documentaţia de atribuire. Dacă este cazul, costul şi condiţiile de plată în vederea obţinerii documentaţiei de atribuire: Comuna Roseți, Compartiment Achiziții Publice, Roseți, str. General Dragalina, nr. 20, judeţul Călăraşi, telefon +40242/344.017, cod fiscal 4294146, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.. Documentația este gratuită.

3. a) Locul prestării serviciilor: teritoriul administrativ al comunei Roseți şi al comunei Modelu, judeţul Călăraşi.

b) Obiectul concesionării; natura şi dimensiunea prestărilor: serviciul public de distribuție gaze naturale din comuna Roseți, judeţul Călăraşi, conform H.G. nr. 209/2019.

c) Termenul de finalizare sau durata contractului: 49 de ani.

4. a) Termenul de depunere a ofertelor: 17/07/2023, ora 10.00.

b) Adresa la care trebuie transmise ofertele: La sediul comunei Roseți, str. General Dragalina, nr. 20, Județul Călăraşi, Registratură.

c) Limba sau limbile în care trebuie redactate ofertele: română.

d) Data, ora şi locul deschiderii ofertelor: 17/07/2023, ora 11.00, la sediul comunei Roseți, str. General Dragalina, nr. 20, Județul Călăraşi.

5. Condiţiile personale, tehnice şi financiare pe care trebuie să le îndeplinească ofertanţii: conform cerințelor documentației de atribuire.

6. Criterii utilizate la atribuirea contractului: conform cerințelor documentației de atribuire.

7. După caz, procentajul minim din lucrări care trebuie acordat părţilor terţe: conform cerințelor documentației de atribuire.

8. Data trimiterii spre publicare a anunţului de participare: 30/05/2023

9. Denumirea şi adresa organismului competent de rezolvare a contestaţiilor şi, după caz, de mediere. Informaţii exacte privind termenele de depunere a contestației şi, după caz, denumirea, adresa, numărul de telefon, numărul de fax şi adresa de e-mail ale biroului de la care se pot obţine aceste informaţii: Tribunalul Călăraşi, Secţia de Contencios Administrativ şi Fiscal, cu sediul în Municipiul Călăraşi, str. București, nr. 106, cod 910068, telefon 0242/311 947, email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.; Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.