Anunț de presă privind finalizarea proiectului “Grant capital de lucru”

Anunț de presă privind finalizarea proiectului “Grant capital de lucru”

Media Agro Farm SRL cu sediul în Comuna Jegălia, Strada ŞOSEAUA CĂLĂRAŞI - FETEŞTI, Nr. 74, Judet Călăraşi a derulat, începând cu data de 04.11.2022 proiectul „Grant capital de lucru, proiect nr. RUE 1541 înscris în cadrul Măsurii ”Granturi pentru capital de lucru acordate entităților din domeniul agroalimentar”, instituită prin OUG nr 61/2022.

Proiectul se derulează pe o perioada de maxim 12 luni, începând cu data semnării contractului de finanțare cu Ministerul Antreprenoriatului si Turismului/ AIMMAIPE Ploiești, respectiv (data) 23.06.2022

Valoarea proiectului este de 240.861,41 lei (valoarea totala) din care: 209.444,7 lei grant si 31.416,71 lei cofinanțare.

Obiectivul proiectului îl reprezintă consolidarea poziției pe piață a MEDIA AGRO FARM SRL.

Proiectul a avut printre principalele rezultate, următoarele:

menținerea activității pe o perioada de minim 6 luni,

menținerea/suplimentarea numărului locurilor de munca față de data depunerii cererii, pe o perioadă de minimum 6 luni, la data acordării granturilor

Durata de implementare a proiectului este de maxim 1 an, începând cu data intrării în vigoare a Contractului de finanțare.

Proiect cofinanţat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operaţional Competitivitate 2014-2020.

Persoană de contact:

ION DUMITRESCU VLAD

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

anuntfinalizareproiect

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.