Acțiune desfășurată de polițiști pentru prevenirea furturilor de energie electrică

Acțiune desfășurată de polițiști pentru prevenirea furturilor de energie electrică

Dosare penale întocmite de polițiști în urma unei acțiuni desfășurate în comuna Dragalina, județul Călărași.

În ultima săptămână, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași și jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Călărași, în colaborare cu reprezentanții unei societăți de distribuție a energiei electrice, au organizat o acțiune pe linia prevenirii și combaterii faptelor de sustragere a energiei electrice.

Astfel, în urma activităților desfășurate în teren, au fost verificați 106 abonați, fiind depistate 3 locuințe racordate ilegal la rețeaua de joasă tensiune și constatate 6 infracțiuni de furt și executarea sau folosirea de instalații clandestine în scopul racordării directe la rețea sau pentru ocolirea echipamentului de măsurare.

Sursa www.cl.politiaromana.ro

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.