Accident rutier pe DJ 201 B

Accident rutier pe DJ 201 B

Accident rutier pe DJ 201 B, pe raza localităţii Lehliu Gară, microbuz răsturnat, opt persoane din cele nouă aflate în vehicul au primit asistenţă medicală, iar şase au ajuns la spitalul din oraşul Lehliu Gară

Pompierii militari din cadrul Secţiei Lehliu Gară au intervenit rapid la locul accidentului cu o autospeciala de descarcerare şi o autospecială de prim ajutor SMURD

La locul faţa locului s-au deplasat şi patru autospeciale ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă care au preluat cinci victime ale accidentului şi le-au transpotat la Lehliu

În data de 06.03.2020, ora 06.22, un echipaj de descarcerare şi un echipaj de prim ajutor SMURD din cadrul Secţiei de pompieri Lehliu Gară au fost solicitate prin intermediul 112 – număr unic pentru apeluri de urgenţă, să intervină pe DJ 201 B, pe raza oraşului Lehliu Gară, pentru acordatrea primului ajutor în cazul mai multor persoane, care au suferit diverse traumatisme, după ce microbuzul în care se aflau s-a răsturnat în afara părţii carosabile.

Dat fiind numărul mare de persoane care necesitau acordarea primului ajutor, a fost solicitat în sprijin şi ATPMV (autospecială transport personal şi victime multiple) de la Detaşamentul de pompieri Călăraşi.

În urma accidentului rutier opt dintre cele nouă persoane aflate în autovehiculul de transport au avut nevoie de îngrijiri. Toţi erau conştienţi şi prezentau diferite traumatisme, fară a fi pusă în pericol viaţa vreunuia dintre cei implicaţi

Una dintre victime a fost preluată de echipajul de prim ajutor SMURD şi a fost transportată la spitalul Lehliu Gară, iar alte cinci victime au fost preluate şi transportate la acelaşi spital de către echipaje ale S.A.J.

Alte două persoane au fost preluate de ATPMV, iar după ce li s-au acordat îngrijiri, acestea au refuzat transportul la spital pentru verificări mai amănunţite.

Cea de-a noua persoană din microbuz, conducătorul vehiculului, care nu prezenta mărci traumatice, a fost preluat de organele de poliţie.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.