234 locuri de muncă vacante la nivelul judeţului Călăraşi

234 locuri de muncă vacante la nivelul judeţului Călăraşi

Potrivit datelor furnizate de agenţii economici privind locurile de muncă vacante, în evidenţele Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Călăraşi, sunt disponibile 234 locuri de muncă.

Cele mai multe locuri de munca sunt oferite pentru: ingrijitor curatenie – 63; manipulant marfuri- 50; operator confectioner confectii textile- 30; economist- 1; muncitor necalificat -24; strungar -2; frezor -2; electrician -2.

Din cele 234 locuri de munca declarate vacante de angajatori la Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Calarasi, 2 sunt destinate persoanelor cu studii superioare economice ( economist); 7- pentru persoanele cu studii liceale (lucrator comercial, ucenic, ajutor bucatar, vanzator, decorator produse de cofetarie); 41- in domeniul confectiilor textile ( operator confectioner masinist, muncitor necalificat), 8 in constructii (strungar, frezor, muncitor necalificat), 121 (alte activitati – sef echipa, mecanic utilaj, lucrator comercial, electrician, manipulant marfuri, operator la masini unelte cu comanda numerica, agent vanzari, instalator, sudor (taietor), agent de securitate, decorator produse de cofetarie, patiser, modelator; 8 in domeniul constructiilor daca au varsta de maxim 35 ani si au absolvit scoala profesionala (strungar, frezor).

Precizam faptul ca baza de date este dinamica, actualizandu-se in timp real in functie de locurile de munca declarate de angajatori, de valabilitatea ofertelor, precum si de numarul repartitiilor emise in vederea ocuparii.

Oferta locurilor de munca vacante la nivel judetean poate fi accesata pe site-ul anofm.ro/ajofmcl si pe pagina de facebook – www.facebook.com/AJOFM Calarasi.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.