Vrăjitoru: Dacă nu se vor lua măsuri pentru sprijinirea mediului de afaceri, ne vom trezi într-o situaţie fără precedent!

Vrăjitoru: Dacă nu se vor lua măsuri pentru sprijinirea mediului de afaceri, ne vom trezi într-o situaţie fără precedent!

În contextul epidemiei determinată de răspândirea coronavirului SARS – CoV -2, economia ţării şi nu numai riscă să o apuce pe o cale descendentă. Potrivit profit.ro, Erste a revizuit în scădere, pentru a doua oară într-un interval de o săptămână, estimările privind creșterea economiei României în acest an, pe fondul creșterii riscului de recesiune în zona euro, în contextul epidemiei de coronavirus. Analiștii grupului bancar austriac preconizează acum un avans economic de doar 2% în acest an, față de o creștere de 3% estimată anterior.

În acest sens, deputatul PSD Călăraşi, Sorin Vrăjitoru trage un puternic semnal de alarmă solicitând Cabinetului condus de Ludovic Orban să intervină cu celeritate pentru sprijinirea mediului de afaceri. În caz contrar, apreciază parlamentarul călărăşean “sute de mii de mici afaceri vor dispărea”.

“Oameni buni, dragi prieteni, ne aşteaptă vremuri grele şi nu este vorba doar despre noul coronavirus. Nici economia ţării nu se simte bine deloc şi dacă nu se vor lua măsuri pentru sprijinirea mediului de afaceri, ne vom trezi într-o situaţie fără precedent, o criză economică majoră, într-o ţară care se prăbuşeşte! Membrii Guvernului Orban fac doar declaraţii, dar nu au dat măcar un singur act normativ pentru sprijinirea economiei româneşti. E nevoie de fapte, nu de vorbe! Şi dacă nu au idei, stimaţii noştri guvernanşi, PSD are o listă întreagă. Nu trebuie decât să le preia şi să le transforme în certitudini! Dacă nu vor fi sprijiniţi, în două sau trei luni, cât este preconizată starea critică din cauza coronavirus, sute de mii de mici afaceri vor dispărea. Mare atenţie!” a scris Vrăjitoru pe pagina personală de Facebook. 

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.