Vasile Iliuță: PSD s-a situat pe primul loc la nivelul județului Călărași

Vasile Iliuță: PSD s-a situat pe primul loc la nivelul județului Călărași

PSD a câștigat alegerile locale din 9 iunie în județul Călărași, potrivit președintelui Vasile Iliuță care a mai adăugat că social-democrații au câștigat 7 noi primării dar au cedat două iar în urma redistribuirii scorul este de 56%.

”PSD s-a situat pe primul loc la nivelul județului Călărași. Am intrat în alegeri cu 30 de primari. Am câștigat în alte 7 localități dar am pierdut două. Am câștigat Oltenița, Plătărești, Frumușani, Șoldanu, Belciugatele și Nicolae Bălcescu și Ulmu. Am pierdut la Roseți și Curcani, două importante localități ale noastre.”, a spus Iliuță care a continuat “Vreau să mulțumesc alegătorilor călărășeni care au ieșit la vot pentru că mai mult de jumătate dintre ei au dorit să voteze cu PSD. Scorul politic la Călărași, după redistribuire, este 56%. Înainte de redistribuire, a fost de 50,57%. La Consiliul Județean vom avea 16 mandate de drept și unul obținut la redistribuire. Așadar 17 din 30 la care se adaugă președintele CJ cu drept de vot, adică subsemnatul. Intrarea în noul mandat se va produce după 27 septembrie.”

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.