Vasile Iliuță, președinte cu acte în regulă al PSD Călărași

Vasile Iliuță, președinte cu acte în regulă al PSD Călărași

După aproape 2 ani de interimat, Vasile Iliuță a devenit de vineri, 16 septembrie, ora 17.16 minute președinte cu acte în regulă al organizației județene PSD Călărași.

În prezența liderilor centrali ai partidului, Marcel Ciolacu, președinte, Paul Stănescu, secretar general, Mihai Tudose, vicepreședinte, cei 539 de delegați participanți la lucrările Conferinței județene de alegeri i-au dat votul de încredere celui care și-a început “povestea” în PSD Călărași pe 6 martie 2020 când a “decis” să se rupă de PNL, partid care n-a văzut niciodată cu ochii buni alegerea sa în funcția de președinte al CJ Călărași în vara anului 2016. Obiectivul major al lui Iliuță este câștigarea tuturor alegerilor (locale, parlamentare, prezidențiale și europarlamentare) din 2024.

iliutasingur

“În PSD am găsit forță și umanitate, prietenie și luptă în idei constructive, oameni buni și echipa pe care mi-am dorit-o dintotdeauna.

De azi scriu, împreună cu noua conducere aleasă a PSD Călărași, un proiect politic din care nu va lipsi nevoia cetățeanului. Cea de bine, de siguranță, de normalitate.

Mulțumesc președintelui PSD, Marcel Ciolacu, pentru încredere, secretarului general PSD, Paul Stănescu pentru susținere și lui Mihai Tudose pentru prietenie și pentru ajutorul oferit organizației noastre de fiecare dată.

Totodată, țin să le mulțumesc colegilor mei de la Ialomița, Buzău, Galați și Brăila, președinți de Consilii Județene și primari, care au înțeles că doar împreună, având aceeași voce, ne putem dezvolta comunitățile pe care le reprezentăm.

Și nu în ultimul rând, mulțumesc echipei mele, primarilor - cei 30 de gladiatori PSD și fiecărui social democrat care simte pentru oameni. O zi pe care aș retrăi-o de 100 de ori!”, a fost mesajul transmis pe pagina personală de Facebook după terminarea conferinței de președintele ales, Vasile Iliuță, de altfel singurul candidat înscris în această competiție.

Noul Birou Permanent Județean cuprinde doi primvicepreședinți, senatorul Nicușor Cionoiu și respectiv deputatul Constantin Bîrcă precum și 19 primvicepreședinți. Inițial s-a vorbit de 17 vicepreședinți însă la “recomandarea” președintelui Ciolacu delegații au decis creșterea numărului la 19.

Pe listă figurează, printre alții, primarul municipiului Călărași, Marius Dulce, ales de drept conform Statutului, primarii localităților Roseți, Sărulești, Fundeni și Lehliu Gară, vicepreședintele CJ Călărași, Mihăiță Beștea, desemnat recent șef al PSD Oltenița, consilierii județeni, Liviu Vîrtejanu și Marian Spiridon, noul director general al SC Ecoaqua SA, Eduard Grama, administratorul public al Județului, Bogdan Mihai, secretarii de stat Ion Găman și Sorinel Vrăjitoru, Eugen Enciu și Marius Militaru, ambii conducând SC Drumuri și Poduri SA, Mirela Tache, director Direcția economică din cadrul ADR Sud Muntenia.

Secretar executiv rămâne în continuare Ion Samoilă, din toamna anului 2020 vicepreședinte al CJ Călărași.

Ultima conferință județeană de alegeri s-a desfășurat pe 10 martie 2019, președinte fiind ales Iulian Iacomi care a ales să părăsească partidul în vara anului 2020 pentru PNL Călărași, motivând recent că la baza acestei decizii a stat fratele său Ion Iacomi, primarul localității Dor Mărunt, la acea vreme liberal convins. Între timp, Iulian Iacomi a reușit să-l convingă pe fratele său să lase PNL și să vină, ce-i drept, formal, în PSD, întrucât altfel ar fi trebuit să-și piardă mandatul de primar obținut în septembrie 2020.

cionoiu

“Felicitări Vasile Iliuță, noul președinte ales al Organizației Județene PSD Călărași! Te asigur de tot sprijinul meu, în calitate de senator și prim-vicepreședinte al PSD Călărași, și de cuvântul meu, în calitate de prieten.

Alegerile de astăzi sunt cel mai bun prilej pentru asumarea unui angajament ferm în fața tuturor călărășenilor. Acela că vom fi mereu alături de ei și nu vom lăsa pe nimeni în urmă! Felicitări întregii echipe! Mult succes tuturor!”

Senator Nicuțor Cionoiu, primvicepreședinte PSD Călărași

dulcepescena

„În cadrul conferinţei judeţene de alegeri desfășurată astăzi, la Călărași, împreună cu colegii mei am optat pentru continuitate. Un gest absolut firesc având în vedere că, sub conducerea domnului preşedinte Vasile Iliuţă, PSD Călăraşi a câştigat alegerile locale şi parlamentare din 2020.

Îl felicit pe domnul Iliuţă pentru „confirmarea” sa în funcţia de preşedinte. Sunt convins că și în 2024, sub conducerea sa, PSD Călăraşi va câştiga toate bătăliile electorale. Colegii validaţi în noul Birou Permanent Judeţean ştiu prea bine că doar prin muncă, seriozitate şi profesionalism toate promisiunile lansate în urmă cu 2 ani vor prinde viaţă. Le doresc succes și împreună, printr-o guvernare locală onestă, să dovedim și în continuare că suntem principalul reper politic al călărășenilor.

Salut prezența la lucrările conferinței a domnului președinte, Marcel Ciolacu și a domnului secretar general, Paul Stănescu, cei doi lideri ai partidului care în urmă cu 2 ani au făcut posibilă coagularea echipei câștigătoare la Călărași. PSD Călăraşi este şi va fi o echipă unită şi puternică!”

Marius Dulce, vicepreședinte PSD Călărași

 

Biroul Permanent Județean PSD: 2022-2026

Președinte

Vasile Iliuță – președinte CJ Călărași

Primvicepreședinți

Nicușor Cionoiu – senator

Constantin Bîrcă – deputat

Secretar executiv

Ion Samoilă – vicepreședinte CJ Călărași

Vicepreședinți

Marius Dulce – primar Călărași

Nicolae Rîjnoveanu – primar Roseți

Petre Alexandru Călin – primar Sărulești

Gheorghiță Cărtușanu – primar Fundeni

Iulian Iacomi – primar Lehliu Gară

Mihăiță Beștea – vicepreședinte CJ Călărași

Liviu Vîrtejanu – consilier județean

Marian Spiridon – consilier județean

Eduard Grama – director general SC Ecoaqua SA

Mirela Tache – director Direcția economică ADR Sud Muntenia

Bogdan Mihai – administrator public CJ Călărași

Marius Militaru – director adj. SC Drumuri și Poduri SA

Laura Munteanu – președinte OFSD Oltenița

Marius Sbârcea – director Direcția de Patrimoniu CJ Călărași

Eugen Enciu – director SC Drumuri și Poduri SA

Ion Găman – secretar de stat MADR

Sorin Vrăjitoru – secretar de stat

Neta Samuilă – vicepreședinte OJFSD

Iuliana Raiu – președinte OFSD mun. Călărași

Președinte OFSD: Marinela Voivozeanu

Președinte TSD: Ionuț Stan

Președinte OPSD: Gheorghe Florea

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.