V. Negrescu: Bruxelles-ul nu cere înghețarea pensiilor și salariilor sau creșterea taxelor în plină pandemie. Alianța PNL-USR vrea asta

V. Negrescu: Bruxelles-ul nu cere înghețarea pensiilor și salariilor sau creșterea taxelor în plină pandemie. Alianța PNL-USR vrea asta

Vicepreşedintele PSD, europarlamentarul Victor Negrescu trage un semnal de alarmă susţinând prin intermediul unui mesaj postat pe pagina personală de Facebook că PNNR riscă să devină un nou MCV pentru România dacă actualul Guvern va merge mai departe cu reformele propuse și nesolicitate de nimeni.

„Așa cum dreapta a cerut MCV-ul și nu mai scăpăm de el, guvernanții de acum s-au dus cu un To-Do-List la Bruxelles în speranța că așa îi conving pe europeni să accepte un plan prost făcut. Bruxelles-ul nu cere înghețarea pensiilor și salariilor sau creșterea taxelor în plină pandemie. Alianța PNL-USR vrea asta. Nicio țară nu a făcut acest lucru. Toți au evitat măsuri care generează tensiuni sociale. Pentru a fi clar, soluțiile propuse de guvernanți nu au nicio legătură cu recomandările specifice de țară și nu pot să acopere incompetența lor.”, a scris Negrescu care a mai adăugat că împrumutul de 15 miliarde de euro, inclus în suma pe care România doreşte să o accesze prin PNRR riscă să producă mari dezechilibre în bugetul României. „Cel mai grav lucru este că modul accelerat în care guvernul se împrumută în prezent, la care se adaugă împrumutul de aproape 15 miliarde de euro prin PNRR, riscă să dezechilibreze bugetul României. În loc să înghețe pensiile poate se opresc din furtul făcut cu achizițiile în timpul pandemiei.”, a conchis Victor Negrescu.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.