V. Iliuţă: Vom fi echipa câştigătoare în iunie!

V. Iliuţă: Vom fi echipa câştigătoare în iunie!

În prezenţa liderilor centrali, Marcel Ciolacu şi Paul Stănescu, preşedintele PSD Călăraşi, Iulian Iacomi, a anunţat joi trecerea în „familia social – democrată” a preşedintelui Consiliului Judeţean, Vasile Iliuţă, „radiat” recent din PNL.

„Astăzi, către organizaţia PSD Călăraşi, după multe discuţii, a acceptat să vină în familia noastră social – democrată, preşedintele Consiliulului Judeţean, domnul Vasile Iliuţă. Nu singur ci împreună cu alţi 10 primari, consilieri judeţeni şi consilieri locali de la PNL” a spus Iacomi

„Ceea ce s-a întâmplat astăzi e un caz unic. Mulţi se duc la putere. Uitaţi, că eu, azi, cu 10 primari, am preferat să mergem către un partid de opoziţie” a spus Iliuţă care a continuat „Scopul e unul singur: să continui proiectele pe care le-am început la Călăraşi pentru că în echipa veche toate erau blocate, nu puteam primi nici măcar autorizaţii de construire şi să le ducem la maturitate. Consider că azi echipa PSD s-a întărit. Cei 10 primari care m-au urmat vin pentru promisiunile pe care le-au făcut cetăţenilor.

În PNL, după promisiunile făcute, se pun în funcţii nevasta, copiii şi nepoţii. Familia PNL are un singur scop: să-i mintă pe cetăţeni, să-i prostească să le ia voturile după care să-şi pună familia pe funcţii”

În opinia sa, echipa PSD Călăraşi va fi câştigătoare în alegerile din iunie. „Clar, azi suntem la o răscruce de drumuri. Am decis construcţia viitoare pe care o dorim călărăşenilor, pentru judeţul Călăraşi, pentru municipiul reşedinţă de judeţ şi pe care o vom face împreună. Considerăm că suntem echipa câştigătoare, la alegerile din 14 iunie.” a mai adăugat Iliuţă care a conchis „Trebuie să-i mulţumesc domnului Paul Stănescu, fost ministru al Dezvoltării întrucât proiectele pentru Călăraşi s-au aprobat datorită domniei sale. Tot ce se întâmplă în Călăraşi, proiectele privind Spitalul Săpunari, Spitalul Judeţean, Promenada, Portul, Prefectura, toate acestea sunt proiecte generate în timpul guvernării PSD împreună cu domnul Paul Stănescu. Niciodată, domnul ministru nu m-a primit ca să condiţioneze venirea mea în partid. Nu. Menirea domniei sale a fost să dezvolte România. Călăraşiul a primit astfel de proiecte ca să se dezvolte. E nevoie să le continuăm. Nu puteam să facem treaba asta în cadrul echipei PNL. De astăzi sunt în echipa care le poate duce la finalizare. Mulţumesc, vom fi echipa câştigătoare pe 14 iunie!”.

Tot joi, senatoarea Roxana Paţurcă, preşedinte executiv al partidului a anunţat că Marius Dulce a fost desemnat candidat pentru funcţia de primar al municipiului Călăraşi.

9 primari PNL optează pentru PSD

Preşedintele CJ, Vasile Iliuţă a precizat că nu mai puţin de 9 primari PNL intenţionează să candideze la localele din vară sub sigla PSD. „E vorba de Borcea, Curcani, Cuza Vodă, Dor Mărunt, Dragoş Vodă, Gurbăneşti, Nana, Valea Argovei şi Vâlcelele. Şi mai urmează şi alţi primari care se vor alătura acestei echipe în partea a doua.” Pe listă se mai află şi fosta echipă din conducerea Primăriei oraşului Budeşti. 

Tot astăzi, ca o „contrapondere” liberalii au anunţat că 4 primari PSD vor să-şi reînnoiască mandatele candidând pentru PNL. E vorba de Nicolae Pandea, primarul comunei Ştefan cel Mare, Constantin Chirică, primarul localităţii Tămădău Mare, Lucian Vasile, primarul comunei Vasilaţi şi Ionuţ Stan, primarul comunei Lehliu Sat. Tot sub sigla PNL vor candida Ciprian Olteanu, fiul pesedistului Anghel Olteanu pentru Primăria Unirea şi Mădălina Obadă pentru Primăria oraşului Fundulea.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.