V. Iliuţă: Un vot pentru mine și pentru candidații PSD înseamnă un vot negativ celor care nu s-au priceput timp de 12 ani să miște lucrurile pentru dumneavoastră!

V. Iliuţă: Un vot pentru mine și pentru candidații PSD înseamnă un vot negativ celor care nu s-au priceput timp de 12 ani să miște lucrurile pentru dumneavoastră!

Vasile Iliuţă este peste tot. ACASĂ. Candidatul PSD pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Călăraşi, la alegerile locale din 27 septembrie, a făcut un adevărat tur de forţă întâlnindu-se în ultimele 4 zile cu cetăţenii din nu mai puţin de 19 localităţi vorbindu-le acestora despre proiectul său pentru judeţ! E vorba de Borcea, Jegălia, Perişoru, Ştefan cel Mare, Ştefan Vodă, Dragalina, Dragoş Vodă, Vâlcelele, Cuza Vodă, Vlad Ţepeş, Independenţa, Alexandru Odobescu, Lupşanu iar astăzi, Mânăstirea, Dorobanţu, Ulmu, Ciocăneşti, Grădiştea şi Dor Mărunt. “Nu voi lăsa nicio comunitate în urmă, atâta timp cât vom avea aceleași obiective: investiții, locuri de muncă, drumuri asfaltate, racordarea la rețeaua de gaz, apă curentă și curate, acces la educație și la actul medical, resuscitarea tradițiilor strămoșești, prin activități ale Căminelor Culturale, zone de joacă pentru copii, perdele forestiere.” a scris pe Facebook Vasile Iliuţă care a continuat Candidatura mea pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Călărași este înrădăcinată în ceea ce sunt, în ceea ce am învățat, în ceea ce cred și în ceea ce am realizat în ultimii 4 ani. Sunt un lider și un constructor de echipe în beneficiul fiecărui călărășean. Am deținut funcții publice și mi-a făcut plăcere să lucrez în echipă. Am fost întotdeauna drept, onest, empatic și respectuos față de semenii mei. Am curajul să mă ridic pentru ceea ce este corect, chiar și atunci când trebuie să o fac singur. De-a lungul carierei mele am învățat să îmbin cu experiență cunoștințele dobândite, viziunea, integritatea și etica de lucru cu abilitățile de construire a echipei și cele de comunicare. Astfel, am câștigat lângă mine o echipă puternică, în stare să ducă lucrurile la bun sfârșit şi să exceleze în realizări de proiecte pentru confortul oamenilor. Un vot pentru mine și pentru candidații PSD înseamnă un vot negativ celor care nu s-au priceput timp de 12 ani să miște lucrurile pentru dumneavoastră! Suntem cei mai pregătiți să preluăm administrarea județului și să facem schimbări pozitive. Vă aștept la vot!”

vasilecampaniesaptamana12

vasilecampaniesaptamana13

vasileiliutabanner

Comandat: Partidul Social Democrat – Filiala Judeţeană Călăraşi

Realizat: SC Total Media SRL

CUI: 21200019

 

 

 

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.