V. Iliuță: Suntem o țară de directori

V. Iliuță: Suntem o țară de directori

Potrivit statisticilor, România ar avea în momentul de față în jur de 120 de mii de directori. Cel puțin așa a afirmat liderul PSD Călărași, Vasile Iliuță care speră ca reforma declanșată de Guvernul condus de Marcel Ciolacu să genereze rezultatele așteptate de toți cetățenii.

”La Consiliul Politic Național, președintele Marcel Ciolacu ne-a spus că avem 120 de mii de funcții de director la nivel național. Noi putem să conducem toată Europa. N-are Europa atâtea funcții de directori cât avem noi astăzi. Deci suntem o țară de directori, o țară de conducători și din ce vedem actul administrativ se slăbește. Avem mai multe opinii dar muncim mai puțin.

Eu cred că această reformă e binevenită. La Călărași, am început s-o fac dar am fost sancționat. Sunt și azi sancționat. A trebuit să împrumut Consiliul Județean ca să plătim salariile care se plăteau în 2022, eu le plătesc din 2018. Asta-i legea în România. Mă supun legislației. Continuăm să ducem promisiunile pe care le-am făcut cetățenilor la bun sfârșit.”, a precizat joia trecută în cadrul unei conferințe de presă, președintele social-democraților călărășeni, Vasile Iliuță.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.