V. Iliuţă: Sunt discuţii care pun o pată neagră pe organizaţia judeţeană şi vreau să clarificăm această situaţie

V. Iliuţă: Sunt discuţii care pun o pată neagră pe organizaţia judeţeană şi vreau să clarificăm această situaţie

Duelul verbal, de la distanţă, iniţiat în ultimele săptămâni de deputatii PSD Călăraşi, Dumitru Coarnă şi Constantin Bîrcă, presărat cu acuze chiar destul de grave, va fi tranşat în cadrul Consiliului Politic Judeţean al partidului ce va fi convocat săptămâna viitoare, a dat asigurări preşedintele Vasile Iliuţă.

„Ştiţi că au fost aici, visători, şi-au descifrat visele... Urmare a acestor discuţii care au apărut în spaţiul public, Consiliul Politic Judeţean va fi convocat săptămâna viitoare. În cadrul acestui vom analiza situaţia care s-a ivit între cei doi deputaţi. Sunt discuţii care pun o pată neagră pe organizaţia judeţeană şi vreau să clarificăm această situaţie. Fiecare va da explicaţii.”, a precizat liderul partidului, Vasile Iliuţă.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.